http://www.youtube.com/watch?v=jDIgC_X7Now
Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг
macarena писал(а):гамасятина...
УДАІ УМВС України в Миколаївській області
вул..Карла Лібкнехта, 22, м. Миколаїв. 54001
тф. (0512) 47-45-11
krav.a
м. Миколаїв, Міське звалище ТПВ, третя дирка в заборі,
Коробка з піт холодильника Атлант
Інформаційний запит
01.08.2010 р., приблизно о 23:00, рухаючись на власному мотоциклі Днепр 16 д/н ВЕ 0857 АА у м. Миколаєві по вулиці Пушкінській, за перехрестям з вулицею Чигрина, я був зупинений інспектором ДПС Бурмузом Василем Васильовичем.
Інспектор звертався до мене на російській мові, я попрохав його розмовляти зі мною виключно на державній мові. На що Бурмуз В.В. відповів: «Не ви будіте учіть меня как мне разговаривать». При перевірці документів інспектор ніби то виявив, що у мене «просрочений талон техосмотра». Мені було запропоновано пройти до службового автомобіля для складання протоколу, на що я відповів відмовою, та запронував інспектору скласти протокол та принести його мені для ознайомлення.
Інспектор пішов до службового автомобіля та на протязі десяти хвилин щось писав. Потім він підійшов до мене, відав мені мої документи та повідомив, що я можу бути вільним і він мене більше не затримує. Я поцікавився, де складений протокол, на що отримав відповідь, що немає ніякого протоколу.
Я підозрюю, що інспектором були переписані реквізити моїх документів, які могли бути використані в протиправних цілях, наприклад, для фальсифікації заочного протоколу з фіктивними свідками та фіктивним порушенням.
Відповідно до ст.40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні, чи колективні звернення, або особисто звертатись до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглянути звернення та дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Згідно ст. 22 ЗУ «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації розуміється звернення з вимогою надати письмову, або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб, з окремих питань.
Стаття 10 ЗУ «Про інформацію», зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення; вільним доступом суб'єктів інформаційних відносин до статистичних даних, архівних, бібліотечних і музейних фондів;
Відповідно до статті 43. ЗУ «Про інформацію» кожний учасник інформаційних відносин для забезпечення його прав, свобод і законних інтересів має право на одержання інформації про:
діяльність органів державної влади;
те, що стосується його особисто.
Керуючись ст.ст. 10,22,40,43 прошу письмово надати відповідь на такі питання:
1. Чи повинен інспектор ДАІ звертатись до водія на державній мові?
2. Чи допустимі у розмові з водієм репліки типу: «Не ви будіте учіть меня как мне разговаривать»?
3. З якою метою інспектором ДАІ було записано реквізити моїх документів, що містять також адресні дані, яким чином ним, як посадовою особою забезпечено їх конфіденційність, та захист від протиправного використання?
4. Так як протокол на місці не складався, я зрозумів, що довів інспектору свою невинуватість, проте існує безліч фактів службового підроблення протоколів працівниками ДАІ, тому прошу повідомити, чи складено відносно мене інспектором ДАІ, або його напарником, адміністративний протокол та постанова від 01.08.2010р, якщо так, то прошу надіслати мені рекомендованим листом їх копії для можливості оскарження в установленому законом порядку.
5. Чи мав право співробітник ДАІ затримувати мене на строк більш ніж 20 хвилин при відсутності з мого боку правопорушень?
07.12.2010 р.
на протязiпротягомMemphis писал(а):krav.a, у тебя в запросе ошибочка есть...
Не, а
- Код: Выделить всё
на протязi. Т.к. в первом случае это будет "на сквозняке", а во-втором - "на протяжении (какого-то времени)".
- Код: Выделить всё
протягом
Кстати, а 2-е записи загружены правильно? У меня почему-то одна и так же ссылка на мп3...
Хоук писал(а):Прослушав радио - не сильно вникая насчитал 12 правонарушений гайца