• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Де взяти авто у Києві?

Говорим обо всем.

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг

Автор

Сообщение Kristian » 21.07.2025, 08:40 »

Де взяти авто у Києві?

Потрібно спланувати поїздку по справа у столицю. Заодно хочу там трохи побути, відвідати найвизначніші місця. Тож на період перебування у Києві мені потрібен автомобіль. Підкажіть, у який прокат варто звернутися, щоб там не було затягування час із оформленням документів?
Kristian
Уже был

Байк: Viper

Сообщение IvanP » 21.07.2025, 08:55 »

Я вам відразу рекомендую звертатися у RentDrive https://rentdrive.ua/ua/ . Це прокат, де завжди підберуть класний автомобіль не за всі гроші. Я там постійний клієнт і мені вже відразу рекомендують, який автомобіль на знижці в цей час чи якісь інші нюанси по оренді. Персонал привітний та завжди намагаються врахувати всі інтереси замовника. Автопарк великий, так що ви там однозначно знайдете той автомобіль, який вам найбільше підходить.
IvanP
Уже был

Байк: хочу купити

Сообщение Kristian » 21.07.2025, 09:06 »

В принципі, в мене якихось особливих вимог до авто немає) Головне, щоб виглядав нормально, без вм'ятин та подряпин, і щоб не був несправним. А ще буду брати такий, щоб пального багато не використовував. Все ж таки не хочеться витратити пів зарплати на заправку, бо хочу у столиці відвідати багато місць.
Kristian
Уже был

Байк: Viper

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 4 гостя