pipega писал(а):Де і як реально взяти кредит без довідки про доходи, якщо планую купити якісний ортопедичний матрац з незалежним пружинним блоком, гіпоалергенним наповнювачем та знімним чохлом? Потрібна річ не на один рік, тому шукаю варіант серед надійних виробів із гарантією. Бажано, щоб матрац мав середню жорсткість, витримував високе навантаження й підходив для двоспального ліжка. Бюджет трохи не дозволяє одразу оплатити всю суму, тому й цікавлюсь можливістю кредитування без зайвої бюрократії.
Коли ми з дружиною облаштовували дитячу кімнату, то зрозуміли, що купівля якісного ліжечка, комода, шафи й столика справа затратна. Оскільки я працюю неофіційно, банки нам відмовили. Тоді я почав шукати, де можна отримати кредит без довідки про доходи. Оформлення зайняло менше години: подали заявку, отримали підтвердження, кошти зарахували прямо на картку. Жодних дзвінків чи перевірок не було. Особисто мене влаштували умови для отримання кредиту без довідки про доходи в сервісі
https://moneyveo.ua/uk/--credit-bez-spravok/ Якщо вчасно погашати, жодних прихованих комісій не виникає. Саме завдяки цьому ми встигли все купити до народження дитини і не відкладали необхідне на потім.