• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Доставка квітів у Львові

Говорим обо всем.

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг

1 сообщение • Страница 1 из 1
Автор

Сообщение Prime24 » 17.05.2025, 17:08 »

Доставка квітів у Львові

Мені потрібно було терміново організувати доставку квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv для мами на день народження, а я сама перебуваю в іншому місті. Шукала щось надійне, із гарним вибором букетів і своєчасною доставкою. Після недовгих пошуків натрапила на Proflowers — і тепер можу сміливо рекомендувати його всім, хто хоче порадувати близьких.

Що мене відразу підкупило — зручний інтерфейс сайту та велика кількість варіантів: від класичних троянд до авторських композицій із сезонних квітів. Ціни абсолютно адекватні, є можливість додати до замовлення листівку або навіть подарунок. Але найголовніше — оперативність. Замовлення прийняли дуже швидко, і вже за декілька годин букет був у мами вдома. Кур’єр був ввічливий, все доставлено акуратно й у визначений час.

Ще один приємний момент — постійний зв’язок із менеджерами. Вони уточнили деталі, надіслали фото готового букету перед відправкою, тож я почувалася спокійно, що все буде зроблено як треба. Мама була в захваті, а я — спокійна, що навіть на відстані змогла зробити приємне.
Изображение
Prime24
Посетитель

Байк: Harley

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 1 гость