• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Які прянощі використовуєте?

Говорим обо всем.

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг

Автор

Сообщение Yeees » 25.08.2023, 00:26 »

Які прянощі використовуєте?

Привіт усім! Я завжди любив готувати та експериментувати зі смаками. Однак останнім часом я зіткнувся з деякою втомою від звичайних страв. Можливо, це через відсутність цікавих прянощів. Розкажіть, будь ласка, які прянощі ви використовуєте у своїх стравах? Може, порекомендуєте якісь цікаві поєднання?
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение MotoRak » 25.08.2023, 00:42 »

Особисто я використовую широкий спектр прянощів, щоб додати різноманітності смакам. Кориця чудово підходить для солодких страв, а також до гарячих напоїв, якщо додати її у вигляді палочки. Також, я не уявляю страви без куркуми — вона надає насичений колір та цікавий смак. Для овочевих страв і ризотто добре підходить кардамон.
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Yeees » 25.08.2023, 00:43 »

MotoRak писал(а):Особисто я використовую широкий спектр прянощів, щоб додати різноманітності смакам. Кориця чудово підходить для солодких страв, а також до гарячих напоїв, якщо додати її у вигляді палочки. Також, я не уявляю страви без куркуми — вона надає насичений колір та цікавий смак. Для овочевих страв і ризотто добре підходить кардамон.
Дякую за поради! Спробую обов'язково використати ваші рекомендації. А де ви зазвичай купуєте прянощі? В моєму місті досить обмежений вибір, можливо, є якісь інтернет-магазини, які ви порекомендуєте?
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение MotoRak » 25.08.2023, 00:47 »

А що стосується поєднань, спробуйте додати імбир разом із часником у маринад для м'яса. Це надасть яскравий смак та аромат. Раджу вам звернути увагу на онлайн магазин спецій "Любисток". Вони спеціалізуються на високоякісних приправах, прянощах та спеціях з усього світу.
У них великий вибір продукції — від класичних до екзотичних прянощів https://lubystok.shop/category/prypravu-y-prianosty . Я вже довгий час замовляю в них, і завжди задоволений якістю. Найкраще в тому, що вони надають докладний опис кожної приправи та поради щодо використання. Також, вони пропонують зручні упаковки різного обсягу. Відвідайте сайт "Любисток" і переконайтеся самі!
Изображение
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 2 гостя