• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Купити дитяче автокрісло в Харкові

Говорим обо всем.

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг

Автор

Сообщение dimirov » 11.05.2023, 20:18 »

Купити дитяче автокрісло в Харкові

Привіт, всім! Я шукаю дитяче автокрісло для свого малюка, але не знаю, яке вибрати. Хочу, щоб воно було зручним і безпечним, але не знаю, на що звернути увагу. Підкажіть, яке дитяче крісло краще вибрати?
dimirov
Житель форума

Байк: Ява

Сообщение MotoRak » 11.05.2023, 20:19 »

Якщо ви шукаєте дитяче автокрісло в Харкові, то вам варто заглянути в магазин "Дитячий світ". Там є величезний вибір різних моделей, починаючи від простих до більш складних, з різними функціями.
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Yeees » 11.05.2023, 20:19 »

Я б порекомендував звернути увагу на дитячі автокрісла фірми "Maxi-Cosi". Вони відомі своєю безпекою та комфортом для дітей. Крім того, у них є кілька режимів установки, що дозволяє вибрати оптимальну позицію для малюка.
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение pipega » 11.05.2023, 20:20 »

Вітаю! Якщо ви хочете придбати дитяче автокрісло в Харкові https://allo.ua/ua/harkiv/detskie-avtokresla/ тоді дивіться ось тут варіанти вибору. Ми особисто купували автокрісло Britax-Romer ADVANSAFIX. Це крісло підходить для дітей від 4 місяців до 4 років і відрізняється своєю безпекою і комфортом для малюка. Крісло оснащене системою Isofix, що забезпечує його надійне кріплення до автомобіля.
У крісла є кілька положень нахилу, що дозволяє дитині перебувати в зручній позиції під час поїздки. Я Сам використовував це крісло для своєї дитини і дуже задоволений його якістю та безпекою.
Изображение
pipega
Житель форума

Байк:

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 2 гостя