• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Іригатори у Львові

Говорим обо всем.

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг

Автор

Сообщение Yeees » 24.02.2023, 00:24 »

Іригатори у Львові

Доброго дня. У мене проблема з яснами. Постійно кровоточуть. Як можно поправити ситуцію. Не можу чистити зуби щіткой, тому що мені боляче. Що треба зробити.
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение MotoRak » 24.02.2023, 00:28 »

Я вам ражку полоскати ясна корою дуба. Цей розчин має дубільні речовини, які запобігають кровотечі. Я так само робив.
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Yeees » 24.02.2023, 00:32 »

Дякую за пораду. Але ж меня потрібно чистити зуби. Я Вже пробував м'які щітки, але ж вони так само раздраконюють мої ясна.
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение MotoRak » 24.02.2023, 00:36 »

Yeees писал(а):Дякую за пораду. Але ж меня потрібно чистити зуби. Я Вже пробував м'які щітки, але ж вони так само раздраконюють мої ясна.
Так є вихід з цієї неприємної ситуації, а саме раджу вам купити іригатор у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/irrigatory який дуже бережливо буде очищати ваші зуби та ясна. Там не щітина, а там потік води під великим тиском, тим самим робиться масаж яснам, та лікує їх. Іноді я просто масажую, тому ще це приємно и після цього ясне вже не кровоточат.
Изображение
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение МотоМаша » 01.03.2023, 13:13 »

Може краще будет до стоматолога звернутися? Клінік зараз дуже багато, тому пошукайте, знайдете ту, яка найближче до Вас знаходиться. Я взагалі хочу встановити собі самолігуючі брекети https://dante.com.ua/ortodont-u-kiyevi/brekety-vidy-i-osobennosti-ua/samoligiruyushie-ili-bezligaturnye-brekety-ua/ та дивлюсь ось хто такі послуги надає. Загалом є досить цікаві пропозиції.
МотоМаша
Житель форума

Байк: Girobord

Кто сейчас на сайте