• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Де і як реально взяти кредит без довідки про доходи?

Говорим обо всем.

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг

Автор

Сообщение pipega » 19.07.2025, 11:46 »

Де і як реально взяти кредит без довідки про доходи?

Де і як реально взяти кредит без довідки про доходи, якщо планую купити якісний ортопедичний матрац з незалежним пружинним блоком, гіпоалергенним наповнювачем та знімним чохлом? Потрібна річ не на один рік, тому шукаю варіант серед надійних виробів із гарантією. Бажано, щоб матрац мав середню жорсткість, витримував високе навантаження й підходив для двоспального ліжка. Бюджет трохи не дозволяє одразу оплатити всю суму, тому й цікавлюсь можливістю кредитування без зайвої бюрократії.
pipega
Житель форума

Байк:

Сообщение MotoRak » 19.07.2025, 11:49 »

У мене був схожий випадок, потрібно було терміново купити велику шафу з розсувними дверима, але офіційної довідки про доходи надати не міг. Звернувся до однієї з онлайн-компаній, яка дає кредити без довідок. Все вийшло швидко, заповнив форму на сайті, отримав рішення за 15 хвилин, і гроші перерахували того ж дня.
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Yeees » 19.07.2025, 11:51 »

Я в таких випадках завжди звертаю увагу на простоту оформлення і чи можна все зробити без дзвінків та перевірок роботодавця. Брав гроші, коли потрібно було оплатити ремонт у кухні фасади, стільницю, фурнітуру. Завдяки тому, що не вимагали довідки про доходи, зміг вирішити все за день-два.
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение dimirov » 19.07.2025, 11:55 »

pipega писал(а):Де і як реально взяти кредит без довідки про доходи, якщо планую купити якісний ортопедичний матрац з незалежним пружинним блоком, гіпоалергенним наповнювачем та знімним чохлом? Потрібна річ не на один рік, тому шукаю варіант серед надійних виробів із гарантією. Бажано, щоб матрац мав середню жорсткість, витримував високе навантаження й підходив для двоспального ліжка. Бюджет трохи не дозволяє одразу оплатити всю суму, тому й цікавлюсь можливістю кредитування без зайвої бюрократії.

Коли ми з дружиною облаштовували дитячу кімнату, то зрозуміли, що купівля якісного ліжечка, комода, шафи й столика справа затратна. Оскільки я працюю неофіційно, банки нам відмовили. Тоді я почав шукати, де можна отримати кредит без довідки про доходи. Оформлення зайняло менше години: подали заявку, отримали підтвердження, кошти зарахували прямо на картку. Жодних дзвінків чи перевірок не було. Особисто мене влаштували умови для отримання кредиту без довідки про доходи в сервісі https://moneyveo.ua/uk/--credit-bez-spravok/ Якщо вчасно погашати, жодних прихованих комісій не виникає. Саме завдяки цьому ми встигли все купити до народження дитини і не відкладали необхідне на потім.

Изображение
dimirov
Житель форума

Байк: Ява

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 2 гостя