• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Який робот пилосос обрати?

Флудим сколько влезет ;)

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг, CatSteel, santehnik

Автор

Сообщение Karasev » 10.09.2023, 00:14 »

Який робот пилосос обрати?

Я тільки-но вирішив купити собі робота-пилососа, але в магазині так багато варіантів, що я зовсім заплутався. Який краще вибрати? Я просто не знаю, з чого почати з огляду на мої потреби та бюджет.
Karasev
Житель форума

Аватара

Байк: bmw

Сообщение Beton » 10.09.2023, 00:14 »

Перше, що варто визначити – це бюджет та основні вимоги до роботи-пилососа. Якщо у тебе невелика площа та обмежений бюджет, розглянь моделі з базовими функціями. Якщо потрібний потужний апарат з великим запасом акумулятора та безліччю сенсорів, бери топові варіанти.
Beton
Житель форума

Аватара

Байк: suzuki

Сообщение Karasev » 10.09.2023, 00:14 »

Моя площа досить велика, і я хочу, щоб робот прибирав у важкодоступних місцях. А ще щоб він сам повертався на базу для зарядки. Чи є щось підходяще? Я думаю що ви в цьому розумієтеся явно краще за мене.
Karasev
Житель форума

Аватара

Байк: bmw

Сообщение Tema1936 » 10.09.2023, 00:15 »

Karasev писал(а):Я тільки-но вирішив купити собі робота-пилососа, але в магазині так багато варіантів, що я зовсім заплутався. Який краще вибрати? Я просто не знаю, з чого почати з огляду на мої потреби та бюджет.

Звичайно, у мене є для тебе чудова порада! Подивися каталог роботів-пилососів https://allo.ua/ua/roboty-pylesosy/ в інтернет магазині. Там ти знайдеш модель "iRobot Roomba i7+". Цей робот має потужне всмоктування, картографує приміщення, і може керуватися через смартфон. До того ж він має функцію автоматичного очищення контейнера після кожного прибирання, що заощадить твій час. Ця модель точно підходить для великих приміщень та важкодоступних місць. Впевнений, ти будеш у захваті від його роботи!
Tema1936
Житель форума

Байк: yamaha

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 5 гостей