• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Порекомендуйте дизайнерів у стилі лофт

Говорим обо всем.

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг

Автор

Сообщение Yeees » 15.09.2024, 16:20 »

Порекомендуйте дизайнерів у стилі лофт

Я планую ремонт у квартирі й дуже зацікавився стилем лофт. Мені подобається поєднання індустріальної естетики та мінімалізму. Але я не зовсім впевнений, як реалізувати це в умовах типової квартири. Як краще організувати простір, щоб він не виглядав занадто "холодним"? Які матеріали краще використовувати, щоб зберегти автентичність стилю лофт?
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение MotoRak » 15.09.2024, 16:23 »

Лофт – це насамперед про відкриті простори, високу стелю, великі вікна і використання таких матеріалів, як бетон, цегла, метал і дерево. Якщо простір невеликий, можна зробити візуальні акценти на стінах – наприклад, залишити одну стіну "цегляною". Також можна додати елементи із чорного металу і теплих відтінків дерева, щоб створити затишну атмосферу.
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Yeees » 15.09.2024, 16:23 »

А як краще організувати освітлення в такому просторі? Стиль лофт передбачає використання природного світла, але у мене в квартирі не дуже великі вікна. Чи є якісь рішення для штучного освітлення, щоб підкреслити індустріальний характер інтер'єру?
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение MotoRak » 15.09.2024, 16:24 »

Для стилю лофт характерні відкриті лампи Едісона, масивні металеві люстри або підвісні світильники на довгих шнурах. Вони додають індустріального настрою навіть у невеликих просторах. Можна також використовувати трекові світильники, які добре підходять для зонування приміщення і створення акцентного освітлення. Не бійтеся експериментувати зі спрямованим світлом – воно допоможе виділити важливі деталі інтер'єру. Якщо вас цікавлять конкретні рішення для дизайну в стилі лофт https://nsdgroup.com.ua/uk/stili/stil-loft/ рекомендую звернути увагу на сайт NSDgroup, де можна знайти більше ідей для натхнення та прикладів оформлення.
Изображение
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 3 гостя