• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Сонячні панелі в Одесі

Говорим обо всем.

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг

Автор

Сообщение Yeees » 13.03.2023, 00:29 »

Сонячні панелі в Одесі

Доброго дня! Я хотів би купити сонячні панелі для мого будинку, але не знаю, на що звертати увагу при виборі. Можете підказати, які параметри варто враховувати при виборі?
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение MotoRak » 13.03.2023, 00:35 »

Можу допомогти з цим. Найголовніше, на що слід звертати увагу - це потужність панелі, ефективність її роботи та якість виробника. Якщо плануєте встановлювати панелі на даху, то також слід звернути увагу на їх форму та розмір.
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Yeees » 13.03.2023, 00:42 »

MotoRak писал(а):Можу допомогти з цим. Найголовніше, на що слід звертати увагу - це потужність панелі, ефективність її роботи та якість виробника. Якщо плануєте встановлювати панелі на даху, то також слід звернути увагу на їх форму та розмір.
Дякую за відповідь! А що саме означає потужність панелі та її ефективність? І що ви можете сказати про виробників сонячних панелей? Чи є якісь рекомендації?
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение MotoRak » 13.03.2023, 00:48 »

Потужність сонячної панелі - це кількість електроенергії, яку вона може виробити. Чим вища потужність, тим більше енергії вона може збирати. Бажано вибирати панелі з високою ефективністю, щоб отримати більше електроенергії за менший час. Як правило, панелі від відомих виробників, таких як LG, SunPower або Neo Tools, мають високу якість та довговічність. Я б рекомендував вам звернути увагу на інтернет-магазин Алло.
Вони продають https://allo.ua/ua/odesa/solnechnye-paneli/ якісні сонячні панелі за доступною ціною, які можна замовити в Одесі також. Ти можеш переглянути їх вибір на їхньому сайті та замовити доставку безпосередньо до свого будинку.
Изображение
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение МотоМаша » 13.03.2023, 02:13 »

Будет на много дешевле заказать панели из Китая, тем более, что Вам довольно большое надо количество. И не переживайте вообще про доставку - через Дельфин Карго https://dolphincargo.com.ua/ можно без труда товары из Китая в Украину привезти, по этому итоговая стоимость панелей будет для Вас в любом случае очень даже привлекательной.
МотоМаша
Житель форума

Байк: Girobord

Сообщение Rita11 » 02.07.2025, 20:33 »

Форумчани, а хто-небудь звертався до ecotech ukraine?
Rita11
Уже был

Байк:

Сообщение Полинка » 03.07.2025, 09:26 »

Rita11 писал(а):Форумчани, а хто-небудь звертався до ecotech ukraine?

Батьки мого чоловіка вирішили встановити собі на дачу сонячну станцію, зверталися з усіх питань до ecotech ukraine . Можу сказати одне, без зайвих слів, що працюють справжні професіонали в цій сфері. Все було виконано в обумовлені терміни і якісно, просто приємно мати справу. Тому якщо думаєте звернутися, не сумнівайтеся, шкодувати точно не доведеться.
Полинка
Уже был

Байк: Минск

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 2 гостя