• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Вибір сучасного смарт телевізора

Говорим обо всем.

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг

Автор

Сообщение Yeees » 06.07.2023, 22:56 »

Вибір сучасного смарт телевізора

Привіт! Потрібна допомога з вибором телевізора. Я хочу придбати новий, але виявляється, що вибір дуже великий. Якісне зображення, чіткий звук та розумна ціна - ось те, що мені потрібно. Можливо, ви можете порадити якусь модель або бренд, на якій варто зупинити свій вибір? Дякую заздалегідь за допомогу!
Yeees
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Пока нет

Сообщение dimirov » 06.07.2023, 22:57 »

Я знаю, який телевізор тобі варто розглянути. Недавно я купив LG OLED55C1, і я просто захоплений його якістю. Зображення вражаюче - кольори насичені, контраст високий, а роздільна здатність дивує.
dimirov
Житель форума

Байк: Ява

Сообщение pipega » 06.07.2023, 22:57 »

Мені також потрібен новий телевізор, і я досліджую різні моделі. Останнім часом багато хто говорить про Samsung QN90A Neo QLED. Він має неймовірно яскраві кольори та відмінний контраст. Більшість користувачів хвалять його якість зображення та звуку.
pipega
Житель форума

Байк:

Сообщение MotoRak » 06.07.2023, 22:57 »

Привіт! Я раджу тобі звернути увагу на телевізор Xiaomi Mi TV Q1E 55 https://allo.ua/ua/televizory/ модель з високою роздільною здатністю та підтримкою HDR.
Яскраві кольори та чіткість зображення забезпечують неймовірний перегляд. Також він оснащений потужною аудіосистемою, що дозволитьнасолоджуватись якісним звуком. Телевізор Xiaomi Mi TV Q1E 55 має сучасний дизайн і широкі можливості підключення до різних пристроїв.
Я б рекомендував придбати цей телевізор у магазині ALLO, де є вигідна пропозиція щодо ціни та доставки. Впевнений, що цей телевізор відповідатиме всім твоїм вимогам і забезпечить високу якість перегляду. Бажаю успішного вибору!
Изображение
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Lindsay » 12.07.2023, 12:08 »

А какую диагональ вы хотите?
Lindsay
Новичок

Аватара

Байк: Suzuki

Кто сейчас на сайте