• чаво
  • пользователи
  • группы
  • login

Де краще купувати товари для тварин?

Говорим обо всем.

Модераторы: СкрытыйМодератор, Варяг

Автор

Сообщение MotoRak » 19.05.2023, 13:47 »

Де краще купувати товари для тварин?

Усім доброго дня. Минулого літа до мене прибилися кішка та собака. Не викидати їх назад. Вирішив залишити собі. Хочу купити їм якихось ласощів, кормів, нашийники та інше. Порадьте, куди мені краще звернутися?
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Prime24 » 19.05.2023, 13:48 »

Доброго дня і вам. Це дуже шляхетний вчинок з вашого боку дати притулок тваринам. У мене в самої доньки нещодавно знайшла бездомне кошеня. Все необхідне йому купували в одному зоомагазині. Можу поділитись з вами інформацією.
Prime24
Посетитель

Байк: Harley

Сообщение MotoRak » 19.05.2023, 13:49 »

Я дуже вдячний, що ви відповіли мені. Щиро кажучи, жодного досвіду в таких покупках я не маю. Підкажіть, де ви купували? У якому зоомагазині? Поділіться зі мною інформацією, куди мені можна звернутися.
MotoRak
Почетный форумчанин

Аватара

Байк: Suzuki Street Magic 50

Сообщение Prime24 » 19.05.2023, 13:51 »

Все необхідне я купував в зоомагазині "MasterZoo" Це надійний магазин з товарами для тварин https://masterzoo.ua/ua/ де завжди великий вибір товарів для наших вихованців за доступними цінами. Тут ви знайдете різні товари не тільки для вашого собаки та кішки, а й для інших тварин. Корми, ласощі, нашийники, туалети, наповнювачі та багато іншого. Весь вибір ви можете переглянути на сайті магазину. Раджу купувати лише тут. Я впевнений, що вам сподобається. Вдалих покупок.
Изображение
Prime24
Посетитель

Байк: Harley

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 1 гость